Vertalen

Bespreking positieve of negatieve keus in vertex bij ontstaan werkelijkheid uit de paradox

Your SEO optimized title page contents
In het navolgende bericht wordt ingegaan op de hieronder geformuleerde vraagstelling:


In de fysica wordt de singulariteit (aan het begin van de Big Bang) zeker ook als probleem gezien. De virtuele deeltjes die volgens de quantumtheorie de lege ruimte (jouw 2e vacuüm) vullen zijn ook al niet proefondervindelijk vastgesteld. Theoretici hopen dat zowel ruimte-tijd als interacties tussen quantumdeeltjes verklaard kunnen worden met een simpel wiskundig model. Voor een poging daartoe zie deze MP4 video: http://susy2013.ictp.it/video/05_Friday/2013_08_30_Arkani-Hamed_4-3.html Onze ervaring van de werkelijkheid en de paradoxen die jij tegenkwam zouden verklaard kunnen worden vanuit een achterliggende structuur. Let wel dat deze structuur altijd nog gevarieerder is dan een simpele werking tussen het niets en een iets. Maar het Amplituhedron kent wel een positieve of negatieve keuze op enig inwendig punt (vertex) zoals we in de lezing horen. Of lees verder op: http://www.astroblogs.nl/2013/09/22/een-juweel-in-het-hart-van-de-kwantumfysica-deel-1-ruimetijd-mogelijk-geen-fundamentele-eigenschap-van-de-realiteit/


----------------------------------

Dank voor de reactie!

Ik heb met belangstelling van de inhoud kennis genomen.

De deeltjes die in mijn theorie in het 2e vacuüm voorkomen zijn echter niet virtueel maar reëel. Zij zijn gevormd door een ontlading in het vacuüm type 3. Dit type vacuüm is niet hetzelfde als het vacuüm type 2. In vacuüm type 3 (misschien had ik het anders moeten noemen maar ik weet er nog even geen andere term voor) is geen sprake van ruimte-tijd. Zoals de ruimte-tijd omschreven en gezien wordt kan het naar mijn inzicht geen fundamentele eigenschap van de realiteit zijn.

De virtuele deeltjes die volgens de quantumtheorie in de in jullie reactie door jullie aangeduide lege ruimte vullen (mijn vacuüm type 2) kunnen dan ook vanuit mijn theorie niet proefondervindelijk aangetoond worden.

De ontlading(en) is (zijn) een gevolg van de paradoxen in het vacuüm type 3 welke immense krachten in zich herbergen. Het is dus meer dan een simpele werking tussen het niets en een iets. Het is een ontlading in het vacuüm type 3 in de paradoxen van geen afstand en oneindige afstand en die van geen tijd en oneindige tijd.

Vanuit mijn voorstellingsvermogen gezien is er geen groter krachtveld denkbaar en moet het welhaast logisch zijn dat hieruit buitengewoon heftige gebeurtenissen op ongekende schaal plaatsvinden.

Gezien bovengenoemde tegengestelde krachten zou ik ook geen andere uitleg kunnen geven als dat in de ontlading evenveel positieve- als negatieve spin-off gegenereerd moet zijn. Ik vind het een poëtische voorstelling om mij in te beelden dat positieve deeltjes veroorzaakt kunnen zijn in het oneindige van de paradox en negatieve deeltjes in het "geen" van de paradox, of omgekeerd.

In de ontlading is dus ook (vanzelfsprekend) een positieve- of negatieve keuze op enig inwendig punt. Met als nadere interactie zoals ik heb omschreven in mijn theorie.

Zoals ik het mij voorstel is voornoemde interactie tussen het vacuüm type 3 en quantumdeeltjes in een redelijk simpel wiskundig model te vatten. Mits wij er van uitgaan dat vorming van elementaire deeltjes heeft plaatsgevonden zoals ik heb omschreven in mijn theorie met de vervolggebeurtenissen.

Andere scenario's die tot bovengenoemde interactie zouden hebben kunnen leiden heb ik mij geprobeerd voor te stellen. In mijn gedachten heeft het tot niets geleid.

Ik blijf dus het vacuüm type 3 als fundamentele eigenschap, die heeft geleid tot onze realiteit, zien.

Quantumdeeltjes (elementair) en onze vier dimensies zijn een gevolg van een ontlading van het vacuüm type 3 en komen tegelijkertijd te voorschijn in de ontlading.

Nadere bespreking- en kenmerken van het vacuüm type 3 heb ik behandeld in mijn theorie.

Het vacuüm type 3 is tevens de kracht die verantwoordelijk is voor het verschijnsel dat wij "donkere energie" noemen.

Nogmaals: dank voor de reactie.

Met hartelijke groet,


Fred Baumgart


Geen opmerkingen:

Een reactie posten